JoomlaTárhely kapcsolat Céginfó Ügyfélszolgálat Ügyfélkapu Webmail On-line fizetés Segítség

Híreink

 

Egyedülálló újdonság a MediaCenternél: bemutatkozik a TárhelyCommander


2011. április 05. kedd - MediaCenter Ügyfélszolgálata

A TárhelyCommander a jólismert Total Commanderhez hasonlóan olyan kétpaneles fájlmenedzser program, amely a tárhelyen fut és képes ugyanazokat a fájlkezelési funkciókat ellátni, mint a Total Commander a számítógépen. A szoftvert az egyszerűség és érthetőség kedvéért szándékosan a már megszokott Total Commander kezelőfelületéhez hasonlóan készítettük el, így a TárhelyCommanderben teljes mértékben megegyező alapfunkciókon túl még a Total Commander billentyűzet-kombinációi is használhatók (ins kijelölés, "F" billentyűk, stb).A TárhelyCommander hihetetlen szabadságot nyújt a tárhely fájlkezelési feladatainak ellátásában. A program használatával a tárhelyen lévő fájlokkal gyakorlatilag bármi megtehető, ami a saját számítógépen is. Képes fájlt és könyvtárat létrehozni, másolni, törölni, átnevezni, képes a tárhelyről kapcsolódni ftp-vel, vagy http-vel másik szerverhez és fájlt letölteni a tárhelyre. Lehet fájt feltölteni a saját gépünkről, képes a fájlokat kicsomagolni, becsomagolni. A TárhelyCommander használatával az FTP kliens használata szinte teljesen szükségtelenné válik.

A TárhelyCommander további fontos újdonsága a CMS telepítő, amellyel pár másodperc alatt telepíthetjük a tárhelyre a legismertebb CMS-ek bármelyikét.

A TárhelyCommandert az Ügyfélkapun bejelentkezve lehet elérni. A funkciók teljes listája és használati útmutató elérhető a segítség oldalunkon.

Vissza a nyitóoldalra >>