JoomlaTárhely kapcsolat Céginfó Ügyfélszolgálat Ügyfélkapu Webmail On-line fizetés Segítség

Híreink

 

E-mailes értesítés a lejáró szolgáltatásokról


2013. február 22. péntek - MediaCenter Ügyfélszolgálata

Mától e-mailben automatikus értesítést küldünk a lejáró szolgáltatásokról, így naprakészen értesülhet arról, mely szolgáltatásait kell megújítania.

Minden munkahét hétfői napján, az 53. és 60. nap között lejáró szolgáltatásokról e-mailben értesítést küldünk. Amennyiben nem jelzi lemondási szándékát, további visszajelzés nélkül az évforduló előtt számlát állítunk ki, amelyet e-mailben és postai úton is elküldünk.

Ha nem szeretné valamely lejáró szolgáltatását hosszabbítani, az értesítő e-mailben található linken keresztül lehetősége van felmondani.

A tárhely szolgáltatás és ahhoz kapcsolódó szolgáltatások évfordulója az a nap, amelyen a szolgáltatás aktiválva lett. A bejegyzett domainek évfordulója pedig megegyezik a domain delegálást végző nyilvántartó szervezet hivatalos évfordulójával.

Bízunk benne, hogy a fenti rendszer egyszerűvé és kényelmessé teszi az évfordulós szolgáltatások ügyintézését. Amennyiben a fentiekkel kapcsolatosan kérdése, észrevétele van, várjuk visszajelzését cégünk ügyfélszolgálati elérhetőségein.

Vissza a nyitóoldalra >>